Ketotifen pastile, Informatii prospect Ketotifen, comprimate

ketotifen pastile

Profilaxia pe termen lung a tuturor formelor astmului bronsic mai putin astmul intrisec si astmul de efortbronsitelor alergice, simptomelor de dispnee respiratorie asociate febrei de fan.

ketotifen pastile de ce se depune grasimea pe brate

Tratamentul rinitelor alergice si reactiilor alergice cutanate. Contraindicaţii Hipersensibilitate la ketotifen sau la oricare dintre excipienţii produsului.

ketotifen pastile supa de rosii slabit

Copii sub ketotifen pastile ani. Utilizarea concomitenta a antidiabeticelor orale au fost observate cateva cazuri de scadere a numarului de trombocite Ketotifenul nu se foloseste in tratamentul simptomatic al crizelor de astm bronsic sau in starea de rau astmatic. La inceperea unui tratament ketotifen pastile lunga durata cu ketotifen, tratamentul antiastmatic deja instituit, in special corticoterapia sistemica si cea cu ACTH, nu se intrerupe niciodata brusc la introducerea ketotifenului este necesar un timp pentru aparitia efectului acestuia si poate exista riscul aparitiei unei insuficiente corticosuprarenale, mai ales la pacienti corticodependenti.

ketotifen pastile dieta care te scapa de burta

Intreruperea tratamentului cu ketotifen trebuie facuta progresiv pe parcursul a saptamani. Ketotifenul potenteaza efectele sedativelor, hipnoticelor, altor deprimante ale SNC, antihistaminicelor si alcoolului etilic. Asocierea cu atropina si substante atropinice antidepresive imipraminice, antiparkinsoniene anticolinergice, ketotifen pastile atropinice, disopiramida, neuroleptice fenotiazinice potenteaza reactiile adverse de tip atropinic retentie urinara, constipatie, uscarea gurii.

Ațiputeafiinteresat